Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-16 07:33:00

Főbe lőtte magát a lőtéren egy ráckevei férfi

Április 12-én pénteken súlyos baleset történt a ráckevei lőtéren: egy férfi saját magát lőtte meg, állapotáról egyelőre nincs információ.

Főbe lőtte magát a lőtéren egy ráckevei férfi
(Képünk illusztráció)

Az Index szerint a férfi a pisztolypályán - ahol bukó, forgó és álló célpontokra lehet lőni - vett részt lövészetben, majd kihasználva egy pillanatot, amikor a lövészet munkatársai nem tudták ebben megakadályozni, saját maga ellen fordította a fegyvert.

Ezután mentőt és rendőrséget is értesítettek, majd a helyszínelés után néhány órán belül a lövészet újranyitott. Utóbbit, hogy a pályát nem zárták be a durva eset után, hanem újranyitották, egy másik egyesületi tag is megemlítette és kifogásolta. Azt, hogy a férfi szándékosan fordította maga ellen a fegyvert nem erősíttették meg. A súlyos baleset megtörténtét azonban a mentők és a rendőrség is megerősítette.

A mentők a lapnak azt írták: „Egy mentőhelikoptert és egy mentőautót riasztottunk a helyszínre, ahol a mentők egy súlyos sérültet találtak, akit ellátást követően légi úton szállítottak kórházba".

A rendőrség a következőket közölte:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság az Ön által említett eset kapcsán, mint hatáskörébe és illetékességébe tartozó ügyben közigazgatási hatósági eljárást indít, melyről további tájékoztatást nem kívánunk adni.”

atv.hu

További belföldi híreink