Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-10 17:16:00

Dráma: bőrrákot diagnosztizáltak a népszerű műsorvezetőnél

Mádai Viviennél pár hónapja állapították meg a melanomát.

Dráma: bőrrákot diagnosztizáltak a népszerű műsorvezetőnél

Mádai Vivien fjádalmas vallomást tett a 30. születésnapján, Instagram-posztban beszélt először arról, hogy pár hónapja melanomával diagnosztizálták.


"Amikor kiderült, annyira távolinak és megfoghatatlannak tűnt, hogy fel sem fogtam tulajdonképpen mi is ez. Pedig pontosan jól tudtam a jelentését, kialakulásának okát, és túlélési esélyeit. A melanóma fő rizikófaktor nem az elsődleges daganat, hanem a belőle igen agresszíven terjedő áttétek. Éveken át növekszik a testünkön, majd hónapok alatt végez velünk. Minden egy anyajeggyel kezdődött, és ért is véget. Előre megyek a történetben... Mert szerencsém volt, őrült nagy szerencsém.

Több vizsgálat és pár hét álmatlan éjszaka után kiderült, hogy időben vették észre, még nem adott áttétet, így 2 műtéttel és további ellenőrzésekkel “megúsztam”.

Teljesen őszintén? Nem csodálkozom. Voltam annyira felelőtlen, hogy fiatalabb koromban megfelelő fényvédelem nélkül napoztam, eszetlenül szoláriumoztam, és tettem meg mindent az idáig vezető útért. És meg is lett az eredménye."

Részletek itt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink