Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-09 14:53:00

Majkát nem láttuk még így kiborulni – újra megalázták a rappert

A hazai zenészvilágban eddig nem látott botránnyá fajult Majka és a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) közötti nézeteltérés – írja a Ripost.

A rapper és zenésztársai üres kézzel távoztak a MAHASZ szervezte múlt csütörtöki Fonogram-gáláról, pedig korábban jó esélyekkel várták a díjátadót. A Las Vegasban tartózkodó Majka ezután a közösségi oldalán fakadt ki, amelyre Szűts László, a MAHASZ elnöke a Blikken keresztül reagált: nem értette a rapper kirohanását, amit nem is tartott túl elegánsnak. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, Majka ugyanis ismét billentyűzetet ragadott.

„Nyafogásnak tűnik, hogy elmondom az igazat?” – kezdte Szűtsnek címzett bejegyzését Majka. „Nem bántana a dolog, ha nem a legrangosabb zenei díjnak lenne pozicionálva ez a díj. (…) Legközelebb legalább tedd meg azt a szívességet, hogy nem rabolod az időmet felesleges kamu jópofizással, nem is akarok veled/veletek látszat jóban lenni” – írta dühösen a rapper.


A Blikk megkereste Szűts László zsűrielnököt, aki szerint az ügy mostanra túllépett egy határt. „Értem, hogy valaki nem örül annak, hogy nem nyert, bár véleményem szerint nem örülni nem túl elegáns, hiszen a Fonogram egy szakmai díj, és valószínűleg ő is kapott szavazatokat. Ennél többet nem akarok foglalkozni ezzel a témával" – mondta az elnök.

Megkeresték a Fonogram-díj nyertesét, Krúbit, azaz Horváth Krisztiánt, de a menedzserén keresztül azt üzente, nem kíván hozzátenni semmit. Közösségi oldalán viszont kirakott egy rendkívül gúnyos posztot, amelyen Majkát és magát szerelmespárként ábrázolta.

További részletekről ide kattintva olvashat.

Ajánlom

További belföldi híreink