Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-08 06:03:00

Fényes nappal raboltak el egy férfit Budapesten, senki nem segített - sokkoló videó

Fényes nappal, nagy verekedést követően raboltak el egy férfit Budapest egy forgalmas utcáján. Az esetről híradónk birtokába jutott egy felvétel, ahol jól látszik, ahogy egyszerre hárman kényszerítették a kocsiba a férfit. Az eset hétfőn történt, azóta a sofőrt a rendőrség elfogta, három társát még keresik.

Kézzel, lábbal tuszkoltak be egy férfit egy BMW-be, egyszerre hárman. Az eset Kőbánya-alsó vasútállomásnál történt. Világosban. Az autósok közül senki sem állt meg. Egy nézőnk telefonjával fel is vette ezt.

„Először az ütlegelés zajlott, azután hallottam ilyen szavakat, hogy hozzátok az autót, satöbbi, és egy úriember közülük elszaladt, és mire én megkerültem az állomást, az az autó már ott állt” - mondta a felvétel készítője, aki épp az incidens idejében szállt le a vonatról. A hátsó kijárat ajtaja mögött bújt el, onnan rögzítette a verekedést. Ő kérte, hogy arcát ne mutassuk.

„Nem akartam, hogy észrevegyék, emiatt készítettem csak ilyen rövid felvételt, aztán elhagytam a helyszínt, amilyen gyorsan csak lehetett és értesítettem a rendőrséget.” - tette hozzá a férfi.

A hivatalosan a rendőrség csak annyit közölt, hogy április elsején este 6 körül egy négy fős társaság bántalmazott egy férfit, majd a fekete BMW-be kényszerítették.

„Személyi szabadságától megfosztották és szabadon bocsátásáért pénzt kértek. Később a férfit elengedték” - nyilatkozta Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

A rendőrség a sofőrt, B. Ferencet pénteken elfogta, három társát továbbra is keresik Lakatos Kálmánt, Szilágyi Sándort és Csömör Henriket. Ellenük elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség azt kéri, aki felismeri őket, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívót.

atv.hu

További belföldi híreink