Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-08 08:24:00

Brutálisan kiosztották a „nyafogó” Majkát

Majka a napokban beszólt a Fonogram zsűrijének, de a válaszukat valószínűleg nem teszi ki az ablakba – írja az NLCafé.

Majka elég nehezen viselte, hogy nem nyert díjat az idei Fonogram-gálán. A rapper Curtis-el és Király Viktorral közös számát jelölték a magyar könnyűzene legrangosabb díjára, melyet végül egy tavaly feltűnt énekes-dalszerző, Krúbi nyert meg a trió helyett.

“Igazából nem lepődtem meg azon, hogy a szakmától nem kaptunk díjat, mert még az életben nem adtak nekünk” – írta Facebook-oldalán Majka. Hasonlóan nyilatkozott Curtis és Király Viktor is, előbbi ráadásul az eredményhirdetés után rögtön otthagyta a gálaműsort. “Biztos voltam abban, hogy a Füttyössel nyerünk, de nem így lett. Jólesett volna a díj nekem is, főleg, hogy a tíz év alatt, amióta zenélek, egyszer, 2014-ben nyertem egy Comet-gömböt. A szakma valamiért nem akarja elismerni a munkámat” – fogalmazott a Borsnak Király.

A Fonogramot szervező HAMASZ elnökét, Szűts Lászlót mindezek mellett nem rázták meg Majka sorai. “Hallottam Majka nyafogásáról, de nem foglalkozunk vele. Akkor nyilván nem volt felháborodva, amikor két kategóriában is jelöltük, mint ahogy akkor sem kérdőjelezte meg a zsűri szakmaiságát, amikor 2005-ben és 2013-ban megnyerte a Fonogramot” – szúrt oda a férfi az énekesnek.

Részletekért ide kattintson!

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink