Itthon

Visszaszólt Manfred Webernek Orbán

A teljes beszéd
április. 5. péntek 16:12

"Mutassuk meg!"
április. 5. péntek 16:10

Beszéde végén a miniszterelnök azt mondja, nem helyes azt látni, hogy előre összeáll az Európai Néppárt a baloldallal. Ezért arra kéri az embereket, írják alá az itt ismertetett programot és menjenek el május 26-án szavazni.

"Mutassuk meg, hogy a végső szót nem a Soros-féle NGO-k és a brüsszeli bürokraták mondják ki homályos hivatalaikban, hanem mindig az emberek mondják ki a szavazófülkékben. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"- zárja beszédét Orbán Viktor

7 pont
április. 5. péntek 16:05

Amikor ma harcolunk, a jövő generációjáért harcolunk, nekik akarjuk megőrizni a jogot, hogy dönthessenek az életükről, úgy, mint mi tehetjük- mondja Orbán, majd 7 pontos tervet ismertet.

1.      A migráció kezelését el kell venni brüsszeli büroktratáktól

2.      Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására

3.      Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány és dokumentumok nélkül

4.      Szüntessék meg a migránskártyákat és migránsvízumot

5.      Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást támogató szervezeteinek, helyette térítsék meg a határvédelem költségeit. Orbán hozzáteszi, hogy ez a pont a legfontosabb és ezt esik neki legjobban kimondani

6.      Európában senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát

7.      Döntsön úgy az Európai Parlament és az Európai Tanács, hogy bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén

 

"Több hatalmat a szovjeteknek"
április. 5. péntek 16:03

"Mi magyarok, ezer éve élünk itt a Kárpát-medencében. Különbző ambíciószintek vannak, de szeretnénk még legalább ezer évet itt lenni"- közli Orbán, aki szerint ettől kiveri a brüsszeli bürokratákat a víz, de mi már megéltünk egy olyan hatalmat, ami azt helyezte előtérbe, hogy több hatalmat a szovjeteknek, ezért itt rosszul cseng az, hogy több hatalmat Brüsszelnek.

Családok vs. legális migráció
április. 5. péntek 16:02

Ha a más kultúrájúakkal együtt kiszorítják a kereszténységet, a nemzetállamok is felszámolhatóak lesznek- Orbán szerint ez a hosszútávú terve a brüsszeli buboréknak. Hozzáteszi: ezért nem hallani Brüsszelből semmit a családok megsegítéséről, szemben a legális migrációval.

Ha migrációról van szó, mindig ugyanoda lyukadnak ki
április. 5. péntek 16:00

A vége mindig a bevándorlás segítése lesz- magyarázza a nyugati politikát Orbán, majd idézi azt a szovjet viccet, hogy bárhogy rakják össze az alkatrészeket, mindig gépfegyver lesz belőle.

Kiátkozás
április. 5. péntek 15:59

Európa egy félmilliárdos közösség, többen vagyunk, mint az oroszok és amerikaiak együttvéve. Európa, ha akarná, meg tudná állítani a területére érkező tömeges migrációt. Ezt azonban egyáltalán nem is akarták a jelenlegi vezetői, akik pedig ennek ellene voltak, mint például Salvini, vagy Orbán, azokat kiátkozzák- magyarázza.

Ennyi ember még sosem indult útnak
április. 5. péntek 15:57

mint most. Jelenti ki Orbán, majd hozzáteszi: a népvándorlás sosem erőszakmentes, mivel mindig olyan helyet akarnak elfoglalni, ahol már valakik élnek. A mi esetünkben a népvándorlás célja a nyugati világ, azon belül is Európa, a mi kontinensünk.

Nem a véletlen műve, kiből lesz célpont- folytatja Orbán, aki szerint sokan hivatkoznak olyan külső okokra, mint a háború, a vízhiány, vagy az üldöztetés, melyek valósak is, de eddig is így voltak. A legfőbb ok szerinte azonban az, hogy sokkal több gyerek születik Európán kívül, mint belül, ezért a migráció fő oka nem kívül, hanem belül keresendő. "A mi kontinensünk kultúrális meghasonlással és identitászavarral küzd"- jelenti ki a kormányfő.

Juncker és Timmermans
április. 5. péntek 15:55

A kormányfő szerint ezek az arányok függetlenek a személyes hit kérdésétől, hiszen tudjuk, mekkora a szekularizáció. Ebből egész egyszerűen az következik, az európaiak nem akarnak bevándorlást. Ezzel szemben Orbán Frans Timmermanst idézi, aki szerint a közép-európai országoknak hozzá kell szokni a bevándorláshoz. Igazi marxista szöveg- jegyzi meg a kormányfő, aki szerint nem véletlenül van jóban a baloldali csúcsjelölt Juncker jelenlegi bizottsági elnökkel.

A többség megvédelmezné a kereszténységet
április. 5. péntek 15:53

Az európai polgárok 70 százaléka szerint az EU teljesítménye gyenge a bevándorlás tekintetében- folytatja a felmérés ismertetését a miniszterelnök. Az EU lakosságának többsége tart attól, hogy a következő évtizedekben Afrikából tömegek érkeznek Európába. Valós fenyegetésnek élik meg, hogy Európa nem lesz többé Európa. A többség azt mondja, meg kellene őrizni keresztény kultúránkat. Nyugaton csak 55 százalék vélekedik így, igaz, ebben már a bevándorlók véleménye is benne van. Keleten 70 százalék, hazánkban 80 százalék ugyanezen véleményen levők aránya- teszi hozzá.