Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-03 12:37:00

Évtizedek után visszatér a színpadra a Neoton legendája

Húsz éve antidepresszánsokat szed a Neoton egykori énekesnője, de vágyik a közönség szeretetére és a zenélésre. Most visszatér a színpadra - írja a borsonline.hu.

Harmincöt év kihagyás után, számos magánéleti és szakmai kudarccal a háta mögött nagy kihívásra készül Pál Éva. A Neoton Família volt énekesnője, aki hiteltartozásai és a zenekarból való kiválása miatt lelki és anyagi válságba is került. Hatvanhat évesen újra a legendás zenekar dalait adja majd elő.

"Amikor harmincöt éve el kellett hagynom a Neotont, egyfajta önvédelemből, hogy ne ugorjak ki a kilencedik emeletről, teljesen összetörtem. Húsz éve szedek antidepresszánsokat, gyakran elfog a pánikroham" – mondta a Borsnak a diszkókorszak sztárja. "Szükségem van az örömzenélésre, de nem tagadom, rettegek is tőle. Próbáltam pszichoterápiára járni, de túl drága volt, így magamat kezelem gyógyszerrel. Egyszer-egyszer elfelejtettem bevenni, az még rosszabb volt, mint a mellékhatások."

Éva ma már szeretné mindezt maga mögött hagyni. Egykori, országhatárokon átívelő sikereikből táplálkozik, a rajongók szeretetéből, akik a tejboltban, ahol most dolgozik, a mai napig felismerik, virágot visznek neki. Már lekötött fellépései vannak.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink