Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-29 16:03:00

Súlyos beteg a Kossuth-díjas színésznő

Béres Ilona betegsége miatt nem szerepel a Magyar Színház a júniusi Pécsi Országos Színházi Találkozón.

Súlyos beteg a Kossuth-díjas színésznő

Béres Ilona betegsége miatt nem tud fellépni a Pécsi Országos Színházi Találkozón, a 76 éves, Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Érdemes és Kiváló Művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Budapest díszpolgára a Magyar Színház közleménye szerint elhúzódó betegsége miatt nem tud színpadon szerepelni.

"Amennyire örültünk és amilyen büszkék voltunk, amikor megtudtuk, hogy Ionesco: A székek színdarabja Szabó K. István rendezésében részt vehet a POSZT programjában, olyan szomorúan kell most tudomásul vennünk, hogy Béres Ilona elhúzódó betegsége nem teszi lehetővé, hogy kihasználjuk ezt az alkalmat és szakmai nézők előtt, színházi fesztiváli közegben mutathatnánk meg, hol tart most a Magyar Színház.

Mégis, mindennél fontosabb nekünk, hogy Béres Ilonának a legteljesebb gyógyulást kívánjuk, éppen a majdani előadások érdekében.

Bízunk abban, hogy ez a kétszemélyes játék vele és Fodor Tamással sok örömet szerez majd a nézőknek, és további évadokban is büszkélkedhetünk még ezzel a számunkra is meghatározó előadással.
Ennek reményében kívánunk minden résztvevőnek sikeres POSZT-ot!"

- írta a Magyar Színház oldalán Zalán János igazgató.

atv.hu

500 - Az ország géniusza péntek este 19.00-tól az ATV-n!

Ajánlom

További belföldi híreink