Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-28 15:28:00

Karácsony nyilvános vitára hívta Tarlóst

Az ATV Híradónak reagált Karácsony Gergely Tarlós István kijelentéseire, melyben kemény vádakkal illette a zuglói polgármestert.

Karácsony nyilvános vitára hívta Tarlóst

„Zugló polgármestere kétségbeesetten védekezik, mert tudja, hogy megint nagy butaságot csinált és mondott. Karácsony úr még a saját pártfogóit is rezzenéstelen arccal bemártja, ha bajba kerül" – ezt nyilatkozta tegnap az atv.hu-nak a parkolási botrányról adott interjúban Tarlós István az MSZP-re utalva.

A főpolgármester továbbá brutálisan rossznak nevezte a zuglói parkolási szerződést, és érthetetlennek, hogy azt Karácsony Gergely miért nem vétózta meg. Állítja: a zuglói fideszesek egy részével gyanúsan jó a polgármester kapcsolata.

Karácsony Gergely reakciója hamar meg is érkezett, csütörtökön az ATV Híradónak úgy reagált, nincs már kedve ahhoz, hogy ezt a "gyerekes kampányt" folytassa, nem tud ezekkel a vádakkal mit kezdeni.

A zuglói polgármester ezért vitára hívta a főpolgármestert:

„Ha ennyi részletes mondandója van nekem, Zuglónak és az egész fővárosnak, akkor legyen egy Karácsony-Tarlós vita”.

Hozzátette: elege van abból, hogy a főpolgármester „mindenféle fél információkkal traktálja a nyilvánosságot”. Elárulta azt is, hogy korábbi nyilatkozatai miatt jogi lépéseket is tett Tarlós István ellen.

A zuglói parkolásról Karácsony Gergely azt mondta, hogy az a működés szempontjából nyereséges. Arra a megjegyzésre, hogy napokon keresztül azt lehetett hallani, hogy veszteségesen működik a kerületi parkolás, és hogy szerda reggel a Startban Horváth Csaba is levezette, hogy nem veszteséges az ellenzéki polgármester-jelölt úgy fogalmazott: ő soha nem állította ennek az ellenkezőjét.

Részletek az ATV Híradó esti kiadásában.  

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink