Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-28 09:14:00

Az MSZP kész megszavazni a kormány családvédelmi akciótervét

A családpolitikáról vállalt nyílt vitát a fideszes Novák Katalin az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóval, az index.hu úgy tudja, az MSZP meg fogja szavazni a kormány családvédelmi akciótervét, a Fidesz pedig cserébe nem fogja megszavazni a szocialisták tervezetét ugyanebben a témában. A szocialista képviselő a helyesírásos tréfákat sem úszta meg, nem is tudott nagyon jól kijönni belőle.

Az MSZP kész megszavazni a kormány családvédelmi akciótervét
forrás: Facebook / JÖSz - Joghallgatók Önképző Szervezete

A Joghallgatók Önképző Szervezete szervezett az ELTE jogi karán egy vitát családpolitikai témában, amelynek résztvevői Novák Katalin, fideszes államtitkár és Bangóné Borbély Ildikó, MSZP-s képviselő voltak - írja a lap.

Bangóné a beszélgetés közepén felvetette, hogy az MSZP meg fogja szavazni egyébként a kormány családvédelmi akciótervét. Csak azt kérik, hogy az ő beadványukat, benne a lakbértámogatás növelésével, a minimálnyugdíj emelésével, stb.,  a Fidesz is szavazza meg. "Megszavazzuk, de akkor tessék már azt is, Isten látja lelkem, nem akarunk rosszat a családoknak" - mondta.

Erre Novák a beszélgetés végén úgy reagált:


"Mi nem fogjuk megszavazni és támogatni a szocialisták bukott családtámogatási rendszerét. Ez egyszer már nem vált be, ezért választottunk új utat. Ha önök ezt támogatni tudják, az nagyon fontos előrelépés."

atv.hu

 

Ajánlom

További belföldi híreink