Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-26 10:24:00

Megrázó részletek a budai plázában lezuhant férfi balesetéről

Úgy tudni, a férfi pszichiátriai kezelés alatt állt.

Megrázó részletek a budai plázában lezuhant férfi balesetéről

Vasárnap mászott át az Allee-ban az egyik korláton, és zuhant le az alsó szintre egy férfi. Egyik kollégánk is a helyszínen volt, aki amikor megkérdezte a biztonsági őröket, hogy mi történt, azt a választ kapta: Nem olyan jellegű információ, amit elmondhatnának. 

Kollégánk beszámolt róla, hogy a férfi saját vérében feküdt a földön, a mentők úgy próbálták stabilizálni az állapotát. Arca betört, teljesen el volt lilulva.

A Borsnak egy szemtanú beszélt arról, hogy látta, amint a 35-37 év körüli férfi átmászik az egyik korláton, majd ugrik. A lap úgy tudja, az érintett pszichiátriai kezelés alatt állt egy közeli kórházban.

A szemtanú hozzátette: "akkorát csattant a teste, mintha egy fal dőlt volna le. Nem gondolkodtam, csak rohantam a biztonságiakhoz, hogy hívjanak mentőt. Sokkot csak később kaptam, amikor felfogtam az egészet, alig jutottam le­vegőhöz”.

Arról mi is be tudunk számolni, hogy a jelenlévők közül szinte kívétel nélkül mindenki fotózni kezdte a sebesültet, segítségért alig rohantak.

A rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, a feltételezésük szerint a férfi ön­szántából vetette ma­gát a 15–20 méteres mélységbe. A zuhanást túlélte, jelenleg kórházban ápolják.

atv.hu

További belföldi híreink