Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-25 10:39:00

Nem semmi, amit Marco Rossi mondott Dzsudzsákról a győzelem után

Marco Rossit a Horvátország elleni 2-1-es Európa-bajnoki selejtezős győzelem után taps fogadta a sajtótájékoztatón. A kapitány kissé rekedten úgy fogalmazott, még mielőtt értékelné taktikai szempontból a mérkőzést, szeretné megköszönni a srácoknak azt a hozzáállást, amit nyújtottak – írja a rangado.24.hu.

Nem semmi, amit Marco Rossi mondott Dzsudzsákról a győzelem után

"Ugyan Horvátország nem a legjobb formáját mutatta, de úriemberekként viselkedtek. Nem értek egyet azzal, hogy csodálatos pálfordulás történt. Ha ma este 3-2-re kikapunk, más lenne mindenkinek a szája íze. Mindenki csak a végeredményből indul ki, ami baj. A szlovákok ellen nem volt szerencsénk, a statisztika is azt mutatja, fej-fej mellett játszottunk velük. Ma este Fortuna mellénk állt – de meg is dolgoztunk érte"

– kezdte a magyar válogatott szövetségi kapitánya, majd hamar rátért a taktikai kérdésekre, valamint Dzsudzsák Balázs szerepére is.

“Dzsudzsák Balázs kapcsán mindig is mondtam, hogy Balázs jó játékos, csak fizikailag kell utolérnie magát. Senkit sem szimpátia alapján teszek be, vagy hagyok ki a csapatból. Most hiába nem játszott bő egy hónapja, jó formában van” – mondta Dzsudzsákról a szövetségi kapitány.


„Ezt a meccset nevezném karrierem legnagyobb győzelmének. Hogy én lehetek a magyar kapitány, azt többször elmondtam, életem, karrierem csúcsa. Ezek a győzelem pillanatai, amit együtt kell megélni a szurkolókkal.

A mai meccs vajmi keveset ér viszont, ha Azerbajdzsán ellen nem hozzuk el a három pontot” – tette hozzá Marco Rossi.

Részletek itt.

atv.hu

További belföldi híreink