Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-25 09:41:00

Csányi: "Ez a győzelem az egyik legnagyobb élményem"

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke három legnagyobb élménye közé sorolja a horvátok feletti diadalt.

Csányi: "Ez a győzelem az egyik legnagyobb élményem"

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint Davor Suker, a horvát szövetség (HNF) első embere is értékelte a magyar-horvát meccset.

„Aki látta a mérkőzést, annak nyilvánvaló, hogy ez nem talált győzelem volt, hanem nagyon kemény munka eredménye.

A szurkolók nagyon megérdemelték ezt a sikert, köszönjük, hogy kitartottak a csapat mellett, és támogatták a válogatottat. Ahogy a szlovákok elleni meccsen látottakból, a mai mérkőzésből sem szabad túlzó következtetéseket levonni, de boldogan gratuláltam a játékosoknak és a szövetségi kapitánynak az öltözőben, ahol természetesen nagy volt az öröm. Sokat jelent ez a győzelem az egész magyar futballnak, mindenkinek, aki a válogatottnak szurkol, és a játékosoknak is, akik egy ilyen siker után térhetnek vissza a magyar és külföldi klubjaikhoz. MLSZ-elnökként három győzelmet sorolok a legnagyobb élményeim közé, a norvégok elleni hazai Eb-pótselejtezőt, az osztrákok legyőzését Bordeaux-ban és ezt a mostani, horvátok elleni sikert. Külön öröm számomra, hogy vasárnap a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata is győzött a Bajnokok Ligájában.”

– értékelt a Nemzeti Sportnak Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke.

„Végig nyílt, jó mérkőzés volt, a magyarok száz százalékot adtak ki magukból, mi viszont nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel, gratulálok a győztes magyar válogatottnak a megérdemelt sikerhez”

– mondta a Nemzeti Sportnak a lefújást követően Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke.

Ajánlom

További belföldi híreink