Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-22 08:11:00

„Kiábrándító!” – páros lábbal szállt bele csapattársaiba Szalai a szlovákok elleni vereség után

Szalai Ádám nem bírta ki az öltözőig, a kamerák előtt alázta porig csapattársait – írja a Rangado.24.hu. A magyar válogatott csapatkapitánya a szlovákoktól elszenvedett 2-0-ás vereség után meglehetősen ingerülten nyilatkozott.

„Kiábrándító!” – páros lábbal szállt bele csapattársaiba Szalai a szlovákok elleni vereség után

„Volt egy elképzelésünk taktikailag mind védekezésben, mind támadásban, sajnos ebből nem sokat láttam, amit sikerült véghez vinnünk” – értékelt az M4 Sportnak Szalai Ádám. Szerinte „elkeserítő volt a védekezésünk, az egész csapaté. Volt egy terv, de az első gól nagyon kiábrándító volt, még akkor is, ha csak három napot vagyunk együtt. Ahhoz, hogy Eb-ről beszéljünk, ilyen szinten csapatként nem lehet védekezni”.

A portál szerint Szalai nem akarta az együtt töltött idő rövidségére fogni a problémákat. „Nem érzem úgy, hogy kevés lenne az idő. Tény, nem heteket készülünk együtt, de a többi válogatottnak is ugyanennyi ideje van. Az számít, ki milyen szinten, milyen bajnokságból milyen taktikai felkészültséggel érkezik a válogatotthoz. Ők is három napot készülnek, de a taktikai utasításokat úgy tudják betartani, alkalmazni, hogy az egyből működik” – mondta Szalai Ádám.

Hasonló dolgokat mondott Szalai a Nemzeti Sportnak: „Elkeserítő a védekezésünk, igazából az egész csapat. Volt egy terv, de az első gól az tényleg nagyon kiábrándító akkor is, ha három napot vagyunk együtt. Ilyen szinten ahhoz, hogy Eb-ről beszéljünk, nem lehet csapatként védekezni” – ezt már a Nemzeti Sport munkatársának nyilatkozta.

atv.hu

További belföldi híreink