Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-20 19:31:00

Gozsdu-udvar: Kiengedték a kórházból a megvert német topmenedzsert

A műtét után kiengedték a kórházból a bulinegyedben megvert német topmenedzsert. Az 57 éves üzletember fiaival ünnepelt Budapesten, amikor a Gozsdu udvar biztonsági őrei az egyik étterem előtt megverték őket, másfél hete. Közben a szórakozóhely is reagált. Közleményükben az írják, sajnálják a történteket, ők szakképzett, tapasztalt őröket alkalmaznak. Kerestük őket, de kérdéseinkre nem válaszoltak.

 

 

11 nappal a történtek után, szólalt meg először a Gozsdu udvar képviselője, a náluk történt újabb verekedési botrányról. Közleményt adtak ki melyet megmutattunk az érintett család ügyvédjének is. A kétoldalas levelet azzal kezdik, hogy úgy tudják a társaság egyik tagja thai bokszoló, a másik bajnoki címért küzdő nehézsúlyú bokszoló.  

 „Azt gondolom, hogy ha adott esetben Kasparovval elmegyek vacsorázni valahová, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy mi sakkozni szeretnénk. Én azt gondolom, hogy abból a szempontból, hogy ők milyen sportot űznek, a világon semmi jelentősége nincs, ehhez a cselekményhez semmi köze nincs” – mondta Varga Zoltán ügyvéd.

Kiemelték azt is, hogy biztonsági szolgálatuk képzett, engedéllyel rendelkező tapasztalt őröket alkalmaz.
 „Én úgy gondolom, hogy egy földön ülő illetve egy földön fekvő emberbe többször hátulról belerúgni, illetve többször arcon ütni, ez nem a biztonságnak a része” - folytatta Varga.

Azt is írják, hogy a társaság ki akarta kerülni az étterem előtt várakozó sort, és hosszú percekig inzultálták és meglökték az üzletvezetőt.

„Én ugye a videó felvételeket megtekintve, én sort nem láttam, és azt sem láttam, hogy beelőztek volna bárkit is. Azt tudom, hogy az látható, hogy beszélgetett az egyik biztonsági őrrel az egyik testvér, és a következő pillanatban lefújták őt és azonnal meg is ütötték”- tette hozzá az ügyvéd.

A Gozsdu udvar közleményében az is olvasható, hogy nagyon sajnálják a történteket és ők maguk is kivizsgálták az esetet.

A hetedik kerületi szórakozóhelyen dolgozó erőszakos biztonsági őrökről már korábban is jelentek meg hírek. Most az indexnél jelentkezett egy társaság, akiket állításuk szerint szintén a biztonságiak vertek össze. Sérüléseikről fotót is készítettek. Január 21-én egyikük gyermekének születését ünnepelték, amikor megverték és lefújták őket. Az esetet a rendőrségen is jelezték, de azóta sem történt semmi az ügyükben. A Gozsdu udvar bár több háztömböt is magába foglal, nem közterület, ezért a legtöbb esetben a hatóságok is tehetetlenek.

atv.hu

További belföldi híreink