Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-18 09:50:00

Ki­rály Gábor tagadja a vádakat, kikérik a hang­fel­vé­tel­t

Ki­ál­lí­tás­sal vég­ző­dött a Ha­la­dás ka­pu­sá­nak, Ki­rály Gábor rek­la­má­lása a Fe­renc­vá­ros el­leni baj­noki lab­da­rúgó-meccsen.

Ki­rály Gábor tagadja a vádakat, kikérik a hang­fel­vé­tel­t

Sokáig gól nélküli döntetlenre állt a Ferencváros-Haladás meccs az OTP Bank Liga 25. fordulójában, ám a 70. percben két olyan esemény is történt, ami döntően befolyásolta a végeredményt - írja a ripost.hu.

Előbb Lovrencsics Gergő távoli lövése a szombathelyi kapuba vágódott, majd a gól ellen hevesen tiltakozó Király Gábort kiállították. A szombathelyi kapus szerint lesállás előzte meg a Fradi gólját, ám hiába reklamált, Karakó Ferenc játékvezető megadta a találatot, mert úgy vélte, a leshelyzetben mozgó ferencvárosiak nem zavarták Királyt. Sőt, a bíró két sárga lappal kiállította a rutinos hálóőrt.

A lap információja szerint


Karakó azt írta a jegyzőkönyvbe, hogy Király az édesanyját szidalmazta, és ezért küldte le őt a pályáról. Eközben a Haladás hálóőre tagadja a trágár szavakat.

Karakó játékvezető mikrofonos fejhallgatót viselt, ami rögzítette kettejük párbeszédét. A ripost.hu információi szerint a Haladás kikéri a hanganyagot, és ezzel bizonyítaná Király Gábor igazát. A mérkőzést a Ferencváros 2-0-ra megnyerte.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink