Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-16 11:07:00

Példátlan: Imre fantasztikus gesztusa az 500-ban

Az 500 - Az ország géniusza című műsorból pénteken kiesett Tiba Imre. Több mint 5 millió forintot nyert, amiből ellenfelének is felajánlott valamit, hiszen megígérte, hogy megvásárolja a kihívó, M. Nagy József unokáinak az áhított budapesti koncertjegyeket. Mindezt nagyrabecsülésének jeleként.

Rónai Egon a Facebook-oldalán reagált a pénteki, 500 - Az ország géniusza című műsorunkban történtekre. A lényeg, hogy a fantasztikusan menetelő Imrével egy újabb kihívója, József sem bírt. A férfi a bemutatáskor elmondta, hogy a nyereményéből az unokáinak vásárolna jegyet Ed Sheeren budapesti koncertjére. 

A remek memóriával megáldott játékos elnyerte Imre szimpátiáját, ezért a nyereményéből ellenfelének is ad pénzt, hogy az unokák elmehessenek megnézni a világsztárt.

Történt egy másik dolog is a pénteki műsorban, ami óriási érzelmi viharokat váltott ki a nézőkből. Rónai Egon azt írta a Facebookon, hogy rengeteg levél érkezik az Imre kiesését okozó kérdéssel és főleg az arra adott válasszal kapcsolatban. Ezt egyébként többen az ATV Facebook-oldalán is megkérdezték tőlünk.

A kérdés egészen pontosan így hangzott el az adásban: – Hogyan vetett véget életének Anna Karenina Tolsztoj regényében? Az Imre kiesését okozó válasz először az öngyilkosság volt, ami nyilvánvalóan nem megfelelő, hiszen ezt már mi magunk is jeleztük a kérdésben - írja Rónai Egon.

"Ezt érzékelve Imre maga is igyekezett javítani, fegyvert mondott, ami viszont rossz megoldás volt, hiszen Tolsztoj hősnőjének végzetét a vonat okozta. Jó volt tehát a kérdés, és végül hibás a válasz. Imre rajongóinak megnyugtatására jelzem, hogy ő maga sem reklamált. Ráadásul a műsor szabályainak megfelelően a kiesését nem csupán ez az egy kérdés okozta, hiszen előtte már kettőt rontott" - oszlatta el a kételyeket a műsorvezető.

atv.hu

További belföldi híreink