Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-16 10:54:00

Ön­gyil­kos lett Pász­tor Anna má­so­dik ra­jon­gója

A fiatalember ezoterikus vezetőt látott az énekesnőben.

Azóta, hogy Pásztor Anna zaklatója február 28-án éjjel öngyilkos lett a börtönben, az énekesnő borzalmas állapotban van. Ennek pedig az az oka, hogy egy éven belül a második rajongója végzett magával - tudta meg a Ripost.

„Próbálok túlélni, jelen pillanatban percről percre élem az életem. Sajnos nem segít, hogy éppen csak túléltem, hogy ki akartak nyírni, de már áldozatból hibáztatottá váltam. Talán ennek is vége lesz egyszer. Az az igazság, hogy kicsit szó szerint belebetegedtem ebbe a dologba, nyilván pszichoszomatikus tüneteket produkálok” – fogalmazott az énekesnő, akinek egyetlen vigasza, hogy ebben az állapotban nem kell színpadra állnia.

Nem ez az első tragédia, amivel Annának meg kell birkóznia. A Ripost megtudta: tavaly áprilisban öngyilkos lett egy másik rajongója is.

„Egy fiatal, angyalarcú fiú ezoterikus vezetőt látott bennem. Nyugtalan volt és depresszív, majd egy napon írt nekem egy búcsúlevelet, és megölte magát. Úgy tudom, régóta komoly pszichiátriai problémákkal küzdött” – idézte fel Anna korábban a tragédiát, de a fiú családjára való tekintettel bővebben nem akart beszélni róla.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink