Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-15 11:11:00

Zalatnay a rákról: A kezeléseknél magamra maradtam

Zalatnay Sarolta 17 éve győzte le a rákot, ez élete legnehezebb feladata volt. Az énekesnő szerint a halálos kórnak egyetlen előnye volt: újból nádszálvékony dereka lett, viszont az is kiderült a betegség kapcsán, férje nem szereti már.

Zalatnay a rákról: A kezeléseknél magamra maradtam

"Bár minden évben jártam szűrésre, 2002-ben egy nőgyógyászati műtét után közölte velem az orvos, hogy daganatom van" - mesélte Zalatnay a csütörtök esti Jakupcsek Pluszban. "Az operáció előtt megbeszéltük, ha valami probléma lenne, akkor hozzájárulok ahhoz, hogy teljes mértékben kipakoljon. 55 évesen nem vártam már semmire, hiszen hét beültetésen túl voltam, sajnos soha nem jött össze a terhesség."

Az énekesnő elképzelhetőnek tartja, hogy a sok beültetéssel járó hormonkezelés szerepet játszhatott a daganatos betegségében.


 
"Öt hónapig három hetente jártam kemoterápiára" - mesélte. "Kicsit morbid lehet, de attól voltam boldog, hogy életemben nagyon ritkán voltam vékony derekú, akkor viszont átmentem nádszálba és ez tetszett."

Zalatnay akkor döbbent rá, hogy a házassága nem működik jól. "A kezeléseknél magamra maradtam" - vallotta be. "Mikor azt mondják az embernek egy kemo után, hogy fú, de halszagod van, akkor ez az ember valószínűleg nem szeret már. Ilyeneket mond ahelyett, hogy azt mondaná: gyere, elmegyek veled, mert amikor kijössz, akkor szédelegsz és nem vagy jól."

További belföldi híreink