Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-15 08:51:00

Új vezetése van az állami kukaholdingnak

Új igazgatóság és felügyelőbizottság gyürkőzhet neki a szemétkáosz megoldásának az állami kukaholdingnál, ugyanis Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter Pankucsi Zoltánt nevezte ki az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági elnökének, az erről szóló bejegyzések nemrég jelentek meg a cégadatbázisokban.

Új vezetése van az állami kukaholdingnak

Az igazgatóság elnöki tisztét tavaly június 23. óta Gyalog Gábor látta el, az ő neve már nem is szerepel a kukaholding vezetői között – írta meg a napi.hu-ra hivatkozva a 24.hu.

Szintén új tagja az igazgatóságnak Dukai Miklós egykori fideszes szentendrei önkormányzati képviselő, aki a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára volt, de 2006-ban a Valton Security őrző-védő társaság irodavezetőjeként is dolgozott, korábban ügyvédjelöltként pedig a Papcsák ügyvédi irodában. Kazella Zsolt szintén a kukaholding igazgatósági tagja lett, aki korábban a Hungexpo Zrt.-ben és az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-ben volt vezető tisztségviselő.

atv.hu

További belföldi híreink