Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-14 21:14:00

Pénzkiadó automatának nézik az Uniót! – Durván beleszállt az Orbán-kormányba a DK politikusa

Manfred Weber látogatásakor letakarták a Soros-Juncker plakátokat, mellyel kapcsolatban Weber elvárja Orbán Viktortól a bocsánatkérést. A kormány arról beszélt, hogy lecseréli a plakátokat a családvédelmi akciótervhez kapcsolódó tájékoztatásokra.

Varju László, a DK alelnöke arról beszélt az ATV Start című műsorában, hogy ha a kormány valóban segíteni akarja a családokat, akkor tegye azt, de itt most az látszik, hogy úgy változtatják az elveiket, mintha csak az alsónadrágjukat cserélnék le, fogalmazott. Szerinte az, hogy letakarták a plakátokat, még nem azt jelenti, hogy Orbán Viktor meg fog változni.

Szerinte most családtámogatás címén a családok eladósítása zajlik, a támogatások csak egy szűk kört érintenek, a többségnek nem jár a kedvezmény, nem tudják a hitelt felvenni.

Weber látogatása kapcsán Varju megjegyezte, reméli, hogy a Fideszt kizárják a Néppártból. Szerinte Orbán Viktornak az a célja, hogy megossza az Uniót, mint Magyarországot, mert így tud hatalomra jutni. Úgy véli: Orbán Viktor csak pénzkiadó automatának nézi az Uniót.

atv.hu

További belföldi híreink