Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-09 08:19:00

Nagy változás előtt áll az AradiVarga Show

Péntek este fél tízről ezután abszolút főműsoridőben, szombat este 20:25-kor kerül képernyőre a humoristaduó 45 perces műsora, közvetlenül a Civil a pályán adása után.

Nagy változás előtt áll az AradiVarga Show

"Ami nem változik, az a tartalom" – mondta az atv.hu-nak Aradi Tibor. "Az első adás most hét végén egy best of műsor lesz, jövő hétre már vadonatúj anyaggal készülünk. A legjobb jelenetek közé olyan ritka vendégekkel készült részeket válogattunk, mint Csuja Imre, Reviczky Gábor, Lengyel Tamás, Gálvölgyi János vagy éppen Markos György.


Marad állandó vendégszínészünk, Steinkohl Erika, a "rendőrnő", akinek népszerűsége töretlen: van olyan vele készült jelenetünk a Facebookon, ami sokmilliós nézettséget ért el" – sorolta Aradi.

"Örülünk, hogy átkerült a műsorunk szombatra, mert annak egy rangja van, ha valami hétvégén este megy a televízióban" – tette hozzá Aradi Tibor. Az Aradi-Varga páros új vendégszereplője például Elek Feri lesz, a színésszel elsők között egy olyan legendássá vált jelenetet forgatnak újra, melyben megpróbálnak neki mindent eladni vagy épp mindent megvenni tőle. „Ezt a számot tényleg nagyon szeretjük” – mesélte Aradi.

További belföldi híreink