Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-27 10:25:00

Toroczkai László Brüsszelbe menne

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke vezeti a pártja EP-listáját- tudta meg az atv.hu.

Toroczkai László Brüsszelbe menne

Komolyan készül az idei EP-választásokra a Mi Hazánk Mozgalom, ezt jelzi, hogy Toroczkai László pártelnök vezeti a listájukat, míg a második helyre Dúró Dóra elnökhelyettes kerül- árulta el az atv.hu-nak Toroczkai. Az ásotthalmi polgármester közlése szerint pártja EP-listájának harmadik helyét Árgyelán János pártigazgató foglalja majd el.

A pártelnök elmondta, Dúró jelölése szimbolikus, hiszen országgyűlési képviselőként neki itthon van teendője, mint ahogyan a többi párthoz tartozó parlamenti képviselőnek is. Ezt az is bizonyítja, hogy Volner János - akiről korábban, még a Jobbik színeiben azt rebesgették, hogy vezetheti korábbi pártja listáját - a mi hazánkos lista végén kap majd helyet. Azért sem tartják jó ötletnek, hogy képviselők menjenek ki, mert a pártvezető szerint ezzel a Jobbiknak adnának át helyet, amivel pedig már a balliberális tömböt segítenék.

Toroczkai elmondta: ha mandátumot nyer pártja, akkor ő kész kiutazni Brüsszelbe, ahol az északi civilizáció program mellett állna ki, vagyis az európai kultúrkör megvédése, amely a Kamcsatka-félszigettől egészen Lisszabonig terjedő területen alakult ki. Eközben a kampány fontos eleme az lesz, hogy definiálják az emberek számára a pártjukat, méghozzá azt, hogy ők egy harmadik pólust építenek a Fidesz és a balliberális tömb után. Hozzátette: nem csak a bevándorlás, hanem az iszlamizáció ellen is fellépne.

 

 

 

 

Új műsorral, minden idők legnehezebb műveltségi vetélkedőjével jelentkezünk. 500 - Az ország géniusza március 4-étől csak az ATV-n!

További belföldi híreink