Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-25 16:23:00

Volner: Olyan dolgok kerülhetnek elő a Jobbikról, amire nem volt még példa

"Sokkal több van benne, mint ami eddig kibugyogott, és higgye el, vannak olyan dolgok is, amilyenekhez hasonlót a magyar politikában még csak nem is láttunk" - így válaszolt a Magyar Nemzetnek adott interjújában a Mi Hazánk Mozgalom politikusa arra a kérdésre, miszerint a jobbikos belső harcok eredményeként előkerülhet-e újabb kellemetlen anyag valamelyik vezető politikusról – írja az Origo.

Volner: Olyan dolgok kerülhetnek elő a Jobbikról, amire nem volt még példa

Arra a kérdésre, hogy kiket érinthetnek ezek a botrányok, Volner egyedül a Szávay István helyére kerülő Bencsik Jánost nevezte meg. Volner János szerint róla nem kerülhetnek elő antiszemita tartalmú képek vagy hangfelvételek, mert "soha nem gondolkodott úgy bizonyos kérdésekben, mint egy Sneider, egy Gyöngyösi, egy Szávay vagy akár egy Mirkóczki."

Volner úgy látja, még közel sincs vége a párt körül a botrányoknak, ugyanis elmondása szerint vannak olyan dolgok is, amilyenekhez hasonlót a magyar politikában még csak nem is láttunk.

Konkrétumokat viszont egyelőre nem árult el a politikus, ugyanakkor a beszélgetés során a zsidólistázós Bencsik Jánost megnevezte, mint akiről előkerülhet kellemetlen felvétel, információ. "Könnyen elképzelhető, hogy az ő munkásságából még elő fog kerülni olyan, ami sokkal kellemetlenebb lesz, mint az amerikai zsidók listázásáról szóló írása" - mondta.

Volner az interjú során nem rejtette véka alá véleményét a Jobbik vezető politikusaival kapcsolatban.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink