Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-21 12:09:00

Helyesírási hibák: szégyelli magát Ujhelyi István

Szégyelli magát Ujhelyi István, hogy párttársai helytelen írása elvitte a fókuszt az utóbbi pár napban a fontosabb kérdések elől. Az MSZP EP-képviselője a Fidesz legújabb kampányára is reagált.

Helyesírási hibák: szégyelli magát Ujhelyi István

„Mint a vízfolyás, úgy hazudnak” – így reagált Ujhelyi István az ATV Egyenes Beszéd Kontra című műsorban a Fidesz legújabb plakátkampányára, amelyen az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker mellett Soros György is szerepel. Az MSZP EP-képviselője szerint a lépést nem követi majd egyfajta „ellenkampány” az Unió részéről, helyette az EB részéről majd biztos kiállnak, és elmondják, hogy „hazugság” és „ejnye-bejnye”.

Arra a kérdésre, hogy párttársainak helyesírási hibája vitte a show-t az utóbbi napokban, azt felelte a politikus: „azok nevében is szégyellem, akik ezt írták”. Mint ismert, Kunhalmi Ágnesre és Bangóné Borbély Ildikó hétfőn a parlamentben olyan táblát tartottak a kezükben, amin az állt: „képviselőkbe folytani a szót illendő?”

Ujhelyi szerint szomorú a történet, mert napokig ez uralta a közvéleményt, és nem az Orbán-kormány „galádságai”. Bár ez egy óriási baki szerinte is, nem fedi el azt a valóságot, amely ellen küzdenek- magyarázta.

atv.hu

További belföldi híreink