Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-21 10:47:00

Előválasztás: Puzsér ultimátumot adott, és keményen beleszállt Závecz Tiborba

A független főpolgármester-jelölt hazugsággal vádolja a Závecz Research-t, és trágár szavakkal szállt bele a cég ügyvezetőjébe, aki szerint Karácsony Gergely a legesélyesebb ellenzéki jelölt. Puzsér azt is belengette, hogy nem vesz részt az előválasztáson.

Előválasztás: Puzsér ultimátumot adott, és keményen beleszállt Závecz Tiborba

Kőkemény szavakkal szállt bele Závecz Tiborba, és egyúttal ultimátumot adott Puzsér Róbert a Facebookon. A független főpolgármester-jelölt azt nehezményezi, hogy a Závecz Research kutatásai szerint Karácsony Gergelynek van a legnagyobb esélye Tarlós István leváltására, miközben még el sem kezdődött Puzsér kampánya. „Még be sem mutattam a programom, még egyetlen vita sem zajlott Karácsony Gergely és köztem, még nyolc hónap van hátra a választásig, és Závecz Tibor máris az alávaló hazugságaira hivatkozva zsarolja a közvéleményt” – írja.

Puzsér Karácsonyt sem kíméli, szerinte az MSZP-Párbeszéd jelöltje a régi baloldal jelöltje, „aki valamennyi közvéleménykutatásban kiválóan szerepel, csak épp ember fia nem szavazna rá: kamupártja, a Párbeszéd az egy százalékot sem éri el. Alig fél éve bukott meg miniszterelnök-jelöltként, s míg én egyetlen fillért sem költöttem, ő már most milliókat vert el hirdetésekre, nem is beszélve azokról a százmilliókról, melyeket tavaly költött rá a szocialista pártmaffia” – fogalmaz.

„Jelzem Závecz Tibornak, hogy ha még egyszer meghallom, hogy megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem veszek részt semmiféle előválasztáson”

– szögezi le Puzsér a posztban, majd trágár szavakkal küldi melegebb éghajlatra az elemzőt: „Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon, aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki!”

A főpolgármester jelölt a bejegyzés végén megerősíti, hogy ultimátumot ad az előválasztással kapcsolatban: „Karácsony alkalmatlanságán nem lehet változtatni, a velem szemben táplált fenntartásokon azonban igen. Már ha Závecz Tibor meg a hozzá hasonló közvéleménybefolyásolók ezt engedik. Ha pedig nem, akkor nem lesz előválasztás. Na, ez az ultimátum hogy tetszik?”

atv.hu

További belföldi híreink