Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-20 13:31:00

HELL: a bíróság hibázott, nem mi

Hibásan jegyezték be a végrehajtási jogot a cég ellen, ami törlésre is került azóta.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. ellen hibásan bejegyzett végrehajtási jog a cégnyilvántartásból 2019. február 19-én maradéktalanul törlésre került- közölte a vállalat. A Fővárosi Törvényszék elnöke megállapította, hogy

a hibát kifejezetten a Pesti Központi Kerületi Bíróság követte el, és ezért elnézést kért

- olvasható a cég által kiadott közleményben, melyben kitérnek arra is, hogy az elmúlt napokban fogyasztóiktól rengeteg üzenetet és bíztatást kaptak, amit köszönnek mindenkinek.

Köszönetet mondunk továbbá a Fővárosi Törvényszék elnökének a korrekt és körültekintő vizsgálatért. Vállalatunk nem hibázott. A HELL arról híres, hogy a beszállítókkal és partnerekkel szemben a lehető legkorrektebben jár el. A több mint 70 milliárd forint értékű beruházásaink megvalósítása során mindig pontosan és határidőre teljesítettük a kifizetéseket” – nyilatkozta Csereklye Barnabás, a HELL ENERGY Magyarország Kft. ügyvezetője.

„Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy kollégáink áldozatos munkája és a sok milliárd forint, amit a cégünk marketingre költött az elmúlt években, az – egy bírósági hiba miatt – pillanatok alatt megkérdőjelezhető. Az elmúlt napok történései azonban csak megerősítenek minket abban, hogy a döntően az export piacokról származó bevételeinket továbbra is hazahozzuk, és Magyarországon fektessük be. Ezzel teremtve újabb munkahelyeket, így biztosítva több ezer család megélhetését.  Mindezt azért tudjuk megtenni, mert emberek milliói választanak bennünket nap mint nap, amit ezúton is köszönünk nekik!”

-tette hozzá az ügyvezető.

atv.hu

További belföldi híreink