Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-17 17:16:00

Jobbik: a valóság egészen mást mutat, mint a Fidesz hazugságai

A párt magyarázatot vár Kocsis Mátétól.

Jobbik: a valóság egészen mást mutat, mint a Fidesz hazugságai

A Jobbik reagált Kocsis Máté Kossuth Rádióban elhangzott kijelentéseire. A frakcióvezető többek között azt mondta, hogy "a brüsszeli bürokraták asztalai ismét tele vannak olyan tervekkel, amelyek, a "Soros-tervnek" megfelelően, bevándorló-kontinenssé tennék Európát."

A Jobbik MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja:

"Két sorosozás között arra figyelmezteti Kocsis Mátét, hogy az elmúlt években kizárólag a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra, méghozzá nem keveset. A Központi Statisztikai Hivatal statisztikái szerint 2015-17 között 86 ezer bevándorló érkezett hazánkba, ebből több ezren vannak a korrupt letelepedési kötvénnyel érkező, sok esetben kétes hátterű külföldiek."


A párt szerint Kocsis Máténak arra kéne magyarázatot adnia, hogy "2012 óta hogyan duplázódhatott meg a Magyarországon élő ázsiaiak és afrikaiak száma, hogy miért nő évről évre, egyre gyorsuló ütemben a bevándorlók száma? A tettek és számok mutatják az igazságot, hiába hazudik közpénzmilliárdokért plakátokon és tévéreklámokban mást a Fidesz.

Egyelőre ott tartunk, hogy háromszor annyi Európán kívüli bevándorló érkezik évente, mint amennyivel a születések száma nőtt a történelmi minimumot jelentő 2011-hez képest. Magyarországon egy aktív bevándorlásszervező alakulat létezik, ez pedig nem más, mint az Orbán Viktor vezette magyar kormány."

- írták.

További belföldi híreink