Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-17 19:10:00

Fekete hétvége volt a magyar utakon

Több tragikus közlekedési baleset is történt az országban a hétvégén. Halálra gázoltak egy kerékpárost, Nagykörösnél; Egernél szirénázó mentőt kísérő rendőrautóval karambolozott egy taxi és tömegbaleset volt a 4-es főúton. Ott hat autó ütközött egymásnak.

Szombaton késő délután le kellett zárni az M6-os autópálya főváros felé vezető oldalát, miután összeütközött két személygépkocsi Dunaföldvár térségében. Egy Mercedes csapódott bele hátulról az előtte haladó Smart személyautóba.


„A helyszínre kettő mentőhelikopter érkezett, a balesetben öten sérültek meg. Egy személy súlyos sérüléseket szenvedett, négyen pedig könnyebben sérültek meg”


- mondta Kolmósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nagykőrös határában egy kerékpárost gázoltak halálra, a 60 éves férfi a kocsi alá szorult. A biciklis nem volt kivilágítva és láthatósági mellényt sem viselt.

Egerben egy rendőrautó, amelyik szirénázva, konvojban haladt egy mentőautóval, letarolta a közlekedési lámpát, miután egy taxis hajtott elé. Az elöl haladó mentő még éppen elkerülte az ütközést, amely után a taxi egy ház falának csapódott és csak centiméterekre állt meg az ott húzódó gázcsőtől.


"A baleset során a taxi sofőrje és két utasa sérültek meg, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították"


- közölte Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A rendőrautó csomagtartójában egyébként egy járőrkutya is utazott, neki sem esett baja.

A 4-es főúton vasárnap reggel a ködben hat autó ütközött. A balesetben egy ember sérült meg, a helyszínelés és műszaki mentés idejére órákra lezárták a főutat.

atv.hu

További belföldi híreink