Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-16 19:30:00

Az Inter vezérkarával találkoztak televíziónk vezetői

Nyitóoldalán számolt be az olasz labdarúgó bajnokság harmadik helyén álló Internazionale hivatalos honlapja arról, hogy a klub tavaly indult két közép-európai futball akadémiájának, az Inter Academy IAS-Slovakia és az Inter Academy Szent Pál Hungary képviselői Bécsben találkoztak a csapat kulcsjátékosaival.

Az Inter vezérkarával találkoztak televíziónk vezetői
Forrás: inter.it

A találkozón az Inter Academy Szent Pál Hungary képviseletében részt vett az ATV tulajdonosa, Németh Sándor és az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd is.

A megbeszélésre a Rapid Vienna – Inter UEFA Európa Liga mérkőzés előtt került sor, és az Inter részéről a korábbi Bajnokok Ligája győztes játékos Javier Zanetti alelnök, Alessandro Antonello klubigazgató valamint Luca Danovaro marketingigazgató vettek részt.

forrás: inter.itForrás: inter.it
A megbeszélésen az akadémiák beszámoltak az eddigi munkáról és ennek eredményeként 2019-ben még szorosabb lehet az együttműködés. A találkozón szó esett az Inter és az ATV jövőbeni lehetséges együttműködéseiről is.

A találkozó után a résztvevők az Inter hivatalos vendégeiként megtekintették a milánói klub Europa Liga mérkőzését, amit az Inter nyert meg 1-0 arányban.

A találkozóról készült további képekért kattintson ide.

atv.hu

További belföldi híreink