Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-14 20:57:00

Műanyag szék, Kispolskiból várakozó – keresik az ország legrosszabb buszmegállóját

Műanyag szék a semmi közepén, rozsdás vas traverzek az út mellett - ilyen helyközi buszmegállókról is kapott fényképet a Kétfarkú Kutya Párt. Ugyanis versenyt hirdettek. Azt a helyet szeretnék megtalálni, ahol a legnagyobb szükség van a viccpárt négyszínűre festett megállójára vagy egyáltalán a segítségre.

Műanyag szék, Kispolskiból várakozó – keresik az ország legrosszabb buszmegállóját

Takarosan rendbe hozott buszmegállóban várakozhatnak a helyiek Szentendre Izbég városrészében. A Kétfarkú Kutyapárt festette ki az egykor romos várakozóhelyet. Még pad is került bele. A környékbeliek vigyáznak rá, Dezsényi Katalin azonban ennél többet is tesz.
 

„Egyébként én szoktam kitenni ide folyóiratokat is, és láttam már, hogy valaki itt ült, és olvasta. Nagyon örültem neki” – mesélte a nő Híradónknak.


 
A Kétfarkú Kutya Pártnak már komoly tapasztalata van buszmegálló építésben. Felcsúton felhúzott egyet, amit a hatóságok le is bontattak a viccpárttal. Az a megálló Hódmezővásárhelyre került. Viszont már készül az újabb darab.„Ez egy viszonylag egyszerű, masszív szerkezet, esőtől véd, ki tudjuk festeni szépen négyszínűre” – mondta Mészáros László János, a Kutyapárt korábbi felcsúti polgármesterjelöltje.
 
Az ország több pontján elkelne néhány használhatóbb buszmegálló. Például Kecskemét környékén, ahol egy használt kisPolskiból sufni tuningoltak egy várakozót. Köveskálon egy régi hokedli képviseli a kényelmet. A hely szellős, talán túlontúl is.
 
A Kétfarkú Kutya Párt azt ígéri, hogy megpróbál támogatást szerezni a legcsúfabb megállók lecserélésére. „Nem tudom, hogy éppen most mire lehet pénzt szerezni, stadionra, vasútra vagy ilyesmire, és akkor megpróbáljuk stadionná alakítani, vagy esetleg szülőotthonná” – mondta Mészáros.
 
A beküldött képekből valószínűleg kiállítás is lesz egyszer.

A Kétfarkú Kutya Párt keresi az ország legrosszabb buszmegállóját

  
atv.hu

További belföldi híreink