Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-14 15:35:00

A Lidl is bejelentette a bérek emelését - ennyit fog keresni egy átlagos dolgozó

A Tesco és a Dunaferr után a Lidl is bejelentette, hogy megemeli a dolgozói fizetését. Az áruházlánc közleményében azt írja, 2019. március 1-jével átlagosan 15 százalékkal magasabb bért fog fizetni a bolti és raktári dolgozóknak.

A Lidl is bejelentette a bérek emelését - ennyit fog keresni egy átlagos dolgozó

A béremelést követően az áruházakban dolgozó eladók kezdő havi bruttó  267 ezer és 287 ezer forint közötti összeget vihetnek majd haza, míg a már három év munkaviszonnyal rendelkező eladók számára az elérhető legmagasabb bruttó havi pénzt 297 ezer forinttól 317 ezer forintig terjedhet, 8 órás munkaidőben, az alapbér melle a béren kívüli juttatásokat is beleszámolva.

"Emellé a vállalat a Lidl Egészségprogram keretében éves szinten nagyértékű komplex egészségügyi szolgáltatást is biztosít minden munkavállalója számára, amely országszerte magánklinikai környezetben kínál számukra prevenciós és a gyógyulást elősegítő kényelmes, gyors és ingyenes megoldásokat." - olvasható a cég közleményében. A dolgozók ezen kívül 50 százalékos árkedvezménnyel vásárolhatnak a partner-üzlethálózatokban, a cég pedig 100 százalékban megtéríti a munkába járás költségeit. 

atv.hu/Index

További belföldi híreink