Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-10 16:52:00

DK: Orbán évértékelőjén megütötték a DK egyik aktivistáját

Az Orbán Viktor évértékelőjét biztosító Valton Security egyik biztonsági őre megütötte a DK egyik aktivistáját, aki többek között “tolvajok" és “O1G" feliratú A4-es papírokat akart tenni a Várkert Bazár köré vont kordonra. - írja közleményében a párt.

"A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a kormányzati erőszak miatt! Óva intjük a hatalmat attól, hogy erőszakkal provokálja az utca népét, az európai magyarokat és hazafikat, akik felemelik a szavukat a Fidesz hazaárulása ellen. A közpénzből felújított Várkert Bazár közterület, akárhányszor is ismételgetik az ellenkezőjét a Fidesz verőlegényei, a magyaroknak pedig joguk van ott tüntetni, akkor is, ha ez Orbán Viktornak nem tetszik. Minden idők leggyávább miniszterelnöke szégyenszemre elbújhat a kordonjai mögé, de nem veretheti meg az ellene tüntetőket! Ha egy diktátor erőszakot alkalmaz a saját népe ellen, ne lepődjön meg, ha egyszer futni kényszerül." - zárja közleményét a DK.

Az évértékelőről készült percről-percre anyagunkat ide kattintva, az ellenzéki tüntetésről készült anyagunkat pedig ide kattintva tudják megnézni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink