Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-07 20:07:00

Molnár Zsolt: anderseni mese, hogy rendőri utasításra hoztam ki a képviselőket

Az MSZP-s politikus szerint azért jelenhetett meg az MTVA-s jegyzőkönyv, mivel sikeres volt az előválasztás és formálódik a budapesti összefogás.

Molnár Zsolt: anderseni mese, hogy rendőri utasításra hoztam ki a képviselőket

Keresik az együttműködésen a rést- Molnár Zsolt így kommentálta az ATV Egyenes beszédben azt, a sajtóban megjelent jegyzőkönyvet, mely szerint ő rendőri kérésre próbálta volna meg az ellenzéki képviselőket kihozni az MTVA-székházból. A szocialista párt budapesti elnöke úgy véli, a formálódó budapesti összefogásra reagálnak így a kormányoldalon, ahol azt gondolhatják, „le kell csapni arra”, aki részt vesz ebben az együttműködésben.

Molnár kijelentette: sikeres volt az előválasztás, ő teljes mellszélességgel támogatja vasárnap délutántól Karácsony Gergelyt.

Az MTVA-ban történtekkel kapcsolatban a politikus azt mondta, kétségtelenül azon a véleményen volt, hogy az ellenzéki képviselőknek érdemes lenne kimenniük a székházból, hiszen kint óriási tömeg volt, a nemzetközi sajtóban pedig már végigfutottak a követeléseik, ennek ellenére alaptalan vádaskodásnak tartja, hogy ő a rendőrök kérésére cselekedett volna. Hozzátette: a megjelent jegyzőkönyvvel bizalmatlanságot szeretnének szítani szerinte az ellenzéki együttműködésben.

Molnár azt is kijelentette, nem életszerű, hogy egy ellenzéki képviselőt lehetne presszionálni ilyen rendőrségi kéréssel. „Abszurd és anderseni mese”- magyarázta a szocialista politikus arra a műsorvezetői kérdésre, hogy kérte-e tőle bárki is, hogy hozza ki az ellenzéki képviselőket a székházból.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink