Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-25 19:46:00

Nem jutottak megállapodásra, folytatják a sztrájkot az Audinál

Szombat délután újra egyeztetnek a munkáltatók képviselőivel egy új béremelési ajánlatról.

Nem jutottak megállapodásra, folytatják a sztrájkot az Audinál
„Ismét le tudtunk ülni a bértárgyaló delegáció képviselőivel, örültünk, hogy végre érdemi tárgyalásokat tudunk folytatni, erről kell szólnia a tárgyalásoknak. Eredményt, bérmegállapodást nem hozott, így folytatódik a sztrájkunk” 

– mondta Szimacsek Tibor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az Audi Hungária Független Szakszervezetének elnökségi tagja arról beszélt, hogy szombat délután egyeztetnek a munkáltatók képviselőivel egy új béremelési ajánlatról, amely a szakszervezeti követelés struktúráját alkalmazza. Jelezték azt is, hogy a cégvezetés nem siet annak érdekében, hogy tárgyaljanak a munkavállalókkal. Megerősítette, hogy pénzt is ajánlottak fel a támogatók a szakszervezet részére.

Hozzátette: a napokban előterjesztenek egy folyószámlát, amin fogadják ezeket a felajánlásokat, de hangsúlyozta, hogy nincs szükségük a pénztámogatásra, hiszen a munkatársaiknak a sztrájk után eltöltött 24 óra után sztrájksegélyt is adnak.

Szerinte a kétórás figyelmeztető sztrájk is komoly kiesést okozott a cégnek, mint mondta, minden perc számít a cégnek. Hangsúlyozta, hogy nem céljuk a károkozás, megállapodásra törekszenek.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink