Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-21 14:25:00

Hadházy Ákos visszaszólt Polt Péternek és az ügyészségnek

A képviselő szerint várható volt, hogy "elmismásolják"a fegyveres biztonsági őrök és a nekik parancsokat adó személyek elleni nyomozást.

Hadházy Ákos visszaszólt Polt Péternek és az ügyészségnek

Az ügyészség szerint a biztonsági őrök jogszerűen jártak el, amikor kidobták az ellenzéki képviselőket az MTVA épületéből. Az egyik érintett, Hadhzáy Ákos egy Facebook-posztban reagált a döntésre.

"Mondhatnám, hogy mit is vártunk, de Polt Péter vezette ügyészség azért még mindig képes meglepetést okozni. Az várható volt, hogy valamilyen módon majd elmismásolják a a fegyveres biztonsági őrök és a nekik parancsokat adó személyek elleni nyomozást, de az indoklás egészen elképesztő: azért nem történt hivatalos személy elleni erőszak, mert mi, országgyűlési képviselők állítólag „nem hivatalos személyként” jártunk el az MTVA székházban, ugyanis – itt jön a legjobb rész – „hivatalos eljárást nem folytattunk.

Tehát, ha jól értem, a képviselő megszűnik hivatalos személynek lenni, ha kilép az Országházból?

A képviselő azt írja, a "kormányt vidáman kiszolgáló ügyészek" szerint ők azért mentek oda, hogy megzavarják az élő műsorokat, de Hadházy szerint erről szó sem volt, még egy képet is csatolt, hogy bizonyítsa nem "tettlegesen" állt ellen az intézkedésnek.

atv.hu

Csatlakozzon az ATV Viber közösségéhez, itt!

Ajánlom

További belföldi híreink