Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-20 19:15:00

Világsztárok búcsúznak Andy Vajnától

Arnold Schwarzenegger és Antonio Banderas is megható sorokkal üzent.

Világsztárok búcsúznak Andy Vajnától

Világszerte is egyre több híresség búcsúzik Andy Vajnától.

"Viszlát barátom. Köszönök mindent

-írta Antonio Banderas az Instagramon. A színész sokat köszönhet Andy Vajnának, hisz a magyar producer egyengette induló karrierjét. Andy Vajna és Vajna Tímea egyébként Banderas birtokán tartották az esküvőjüket is.

Andynek hatalmas szíve volt, hiányozni fog

- ezt már a Terminátor, azaz Arnold Schwarzenegger írta a Twitteren. A színész és a producer szintén kiíváló munka- és baráti kapcsolatban voltak, nemrég együtt vacsoráztak Orbán Viktor miniszterelnökkel is.

Andy Vajna kedves barátom volt, és egyben Hollywood egyik forradalmasítója. Bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan hatalmas filmeket hozzon össze, mint a Terminator 2 vagy a Total Recall. Hatalmas szíve volt, és az egyik legnagylelkűbb ember volt, akit ismerek. Hiányozni fog. Együttérzek a családjával.

- írta Kalifornia volt kormányzója.

A nemzetközi sajtó is foglalkozik Andy Vajna halálával, többek között a Washington Post, a Variety, a Reuters, és a Daily News is megemlékezett a magyar producerről.

atv.hu

Ma este 21.55-től, a #Bochkor című műsorunk után megismételjük az ATV-n az Andy Vajnával készült utolsó interjút, melyet tavaly ősszel adott a Jakupcsek Pluszban.

További belföldi híreink