Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-20 12:13:00

Kiderült: többeket is elvittek a rendőrök tegnap a tüntetők közül

Előállították azt a férfit, aki megpróbálta kiütni az Echo TV operatőrének kezéből a kamerát és azt is, aki fellökött egy rendőrt.

Kiderült: többeket is elvittek a rendőrök tegnap a tüntetők közül
forrás: Reuters

Előállították és garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 37 éves, dunakeszi P. Árpádot a rendőrök- olvasható a rendőrség vasárnapi közleményében. A férfi a tegnapi tüntetésen a Várkert bazár előtt az Echo TV stábját szidalmazta, majd "megpróbálta a munkáját végző, a rendezvényről tudósító operatőr kezében lévő kamerát kiütni".

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a tüntetés végeztével a demonstrálók egy csoportja a Lánchídon akadályozta a forgalmat. "A rendőrség a híd pesti hídfőjénél  intézkedett mindazokkal szemben, akik a felszólításnak nem tettek eleget"- olvasható a közleményben, mely kitér rá, hogy a rendőri intézkedés során, a csoport egyik tagja az egyik intézkedő rendőrt hátulról meglökte, aki így a földre esett. "A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök azonosították és az elkövetés helyétől nem messze elfogták. Elfogását követően a 34 éves tolnai T. Jánost hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt állították elő"- közölte a rendőrség.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink