Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-19 19:29:00

Feljelentik a tüntetőket: itt a rendőrség közleménye

Hat főt kellett eltávolítania a rendőrségnek a Lánchídról. Intézkedni kellett a Várkert bazárnál is, ahol két férfi dulakodott egymással.

Miután a Budapest I., Várkert bazár előtti területre bejelentett gyűlés szervezője befejezettnek nyilvánította a rendezvényt, az arról távozók egy csoportja az úttesten haladva akadályozta a Lánchíd forgalmát- olvasható a rendőrség szombat esti közleményében. Mint írják, "a rendőrség többször felhívta a csoport tagjainak figyelmét, hogy magatartásuk jogszabályba ütközik és saját testi épségüket is veszélyeztetik. A rendőrség a híd pesti hídfőjénél mindazokkal szemben szabálysértési feljelentést tesz, akik az úttesten tartózkodva a korábbi felszólításnak nem tettek eleget. A híd úttestjéről a rendőrök hat főt távolítottak el"- közölték.

A rendőrségi közleményben kitérnek rá, hogy korábban a Várkert bazár előtti területre bejelentett gyűlésen előzetes szóváltást követően egy 37 éves dunakeszi és egy 36 éves budapesti férfi dulakodott egymással, ezért őket a rendőrség előállította, a történtek tisztázása folyamatban van.

atv.hu

Ma este 20.55-től, a #Bochkor című műsorunk után megismételjük az ATV-n az Andy Vajnával készült utolsó interjút, melyet tavaly ősszel adott a Jakupcsek Pluszban.

Ajánlom

További belföldi híreink