Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-18 08:56:00

Most Ön is megveheti Demszky nyaralóját - mutatjuk, mennyiért

A 2004-es esztendő számtalan botránya közül is kiemelkedett annak idején Demszky Gáboré, akiről akkor derült ki: az Adriai-tengerhez közel vásárolt magának nyaralót, és az FKF Zrt.-től bérelt autóval járt oda. A liberális politikus, aki tavaly ősszel a politikába való visszatérését is meglebegtette, most megszabadulna az isztriai ingatlantól.

Demszky Gábor eladja az Isztriai-félszigeten fekvő Kusariban lévő villáját, az ingatlanért mintegy százmillió forintnak megfelelő horvát kunát vagy eurót szeretne kapni – értesült a Magyar Idők.

Az ingatlanokkal foglalkozó honlapon szereplő hirdetés szerint a teljesen felújított, kőből épült ház légvonalban ötszáz méterre, úton mintegy három kilométerre fekszik az Adriai-tengertől, közvetlen rálátással a Kvarner-öbölre, Rijekára és Cres szigetére. A volt SZDSZ-es budapesti főpolgármester ingatlana három részből áll: van egy földszinti, önálló bejáratú 150 négyzetméteres lakrész, amely kiterjed az emeletre is, ahol két hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba és a vécé van. Szintén külön földszinti bejáratú egy 30 négyzetméteres stúdióapartman, amely összeköthető egy száz négyzetméteres emeleti lakrésszel. A hirdetés szerint a kusari ingatlan központi fűtéses, a vízellátás pedig tartályról oldható meg.

fotó: mtiFotó: MTI

atv.hu

További belföldi híreink