Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-10 18:57:00

Ebédet vitt a Fidelitas Varju Lászlónak

Kinyomtatott napi menüt és ebédet is vittek egy újpesti étteremből fidelitasos fiatalok a Demokratikus Koalíció politikusának, Varju Lászlónak. Azt mondják: azért, hogy a képviselőnek ne kelljen ebédért kuncsorognia a Rózsadombon, a Parlamentben vagy éppen a Várban. Az ebédet végül nem tudták átadni a politikusnak, az iroda ugyanis zárva volt.

Ebédet vitt a Fidelitas Varju Lászlónak

Szerda délben másodjára járt már a Demokratikus Koalíció a Várban, miután kedden nem engedték be őket a miniszterelnökség menzájára, aznap viszont sikerrel jártak, sőt a miniszteri biztos meg is hívta őket egy Gundel-menüre.

A képviselők bementek, és két teli ételhordóval jöttek ki, amit aztán az Oltalom Karitatív Egyesületnek vittek el, este pedig Varju László Egyenes beszéd című műsorunkban elmondta, hogy mindezen felül még 200 adag 850 forintos menüt rendelt a rászorulóknak.

„Remélem, hogy megteszik, mert hogyha a miniszterelnöknek a Várba elviszik ezt az ételt, akkor miért ne tennék meg másnak is?” – kérdezte a DK országgyűlési képviselő a műsorban.

„Újpesti fiatalként szeretnénk felszólítani - az egyébként nem újpesti - Varju Lászlót, hogy ne keverje bele a szégyenteljes és felháborító ügyeibe az újpesti polgárokat”

 – mondta Renge Zsolt. Így a Fidelitas újpesti alelnöke a DK újpesti irodájához ment. Varju Lászlónak vittek el néhány helyi vendéglő menülapját, és a kínálatból is pár adagot, mint mondták azért, hogy a képviselőnek ne kelljen például a Várba „ebédért kuncsorognia”.

A Fidelitasosok nem találták az irodában Varju Lászlót, ezért rászorulóknak adták az ételeket. Varju László Híradónk kameráján keresztül reagált:

„Nem kell nekem sehol sem kuncsorogni. Azt hiszem, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy az a hazugság, hogyha fenn a várban felépítenek egy 20 milliárdos épületet, egy vityillót a miniszterelnöknek, és azt a képzetet próbálják meg nyújtani, hogy egyébként 350 forint, vagy 850 forintért ebédel Orbán Viktor, azt gondolom, hogy ez teljesen nevetséges” – reagált a képviselő.

A képviselőtől megtudtuk azt is, hogy megkeresésére reagált a Gundel, azt írták neki, hogy a 850 forintos ár, kizárólag a Várra érvényes, Varju László folytatja a levelezést az étteremmel.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink