Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-07 08:15:00

Megrázó: Kiderült, min veszett össze párjával az M3-ason elgázolt lány

Egy félreértett üzenet miatt ugrott ki kedd éjjel az M3-as autópályán Böröcz Kata párja kocsijából – tudta meg a Blikk.

Megrázó: Kiderült, min veszett össze párjával az M3-ason elgázolt lány

A fiatal lányt nem sokkal később halálra gázolták. Kata párja, Zoltán teljesen összetört, a Blikknek azt mondta, elképzelni sem tudja az életét a szerelme nélkül. „Közel két éve vagyunk együtt Katával, nekem ő a legnagyobb szerelem az életemben – mondta a Blikknek a férfi. (…) „Képtelen vagyok belépni az otthonunkba: együtt szépítgettük, ott képzeltük el a közös életünket” – tette hozzá Zoltán.

Kata a baleset előtt az édesanyjával és két testvérével Tankcsapda-koncerten volt. A buli végén Katáért ment Zoltán. „Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket.


Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason.

Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat. Ő azonban, ahogy megálltunk, kikapta a kocsikulcsot, kiugrott az autóból, amit egyetlen gombnyomással rám zárt. Tudni kell, hogy ezt a fajta Audit belülről nem lehet kinyitni. Ordítottam, hogy engedjen ki, de elszaladt. Gondoltam, elsétál a közeli benzinkúthoz, közben elszív egy cigarettát, aztán lehiggadva visszajön” – elevenítette fel a végzetes pillanatokat Kata párja.

atv.hu

Január 8-tól indul az ATV Spirit!

Ajánlom

További belföldi híreink