Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-07 11:24:00

Dúró Dóra az atv.hu-nak: Az elnökség leváltotta a Mi Hazánk Mozgalom országos főszervezőjét

Walter Pál Péter már nem az elnökség tagja.

Dúró Dóra az atv.hu-nak: Az elnökség leváltotta a Mi Hazánk Mozgalom országos főszervezőjét

A Mi Hazánk Mozgalom elnöksége a múlt héten visszahívta országos főszervezői tisztségéből Walter Pál Pétert, ezt ma tudatta az atv.hu-val közleményében Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese.

A váltáshoz köze van egy, a veszpresszo.hu által közölt cikkhez, amelyben a Mi Hazánk Ifjainak veszprémi találkozóján a jelenlévők közül többen karlendítéssel pózoltak. Az esetről az atv.hu is írt.

"A Mi Hazánk Mozgalom elnöksége múlt héten, még az említett cikk megjelenése előtt visszahívta országos főszervezői tisztségéből Walter Pál Pétert az ominózus eset miatt, Lantos János tisztségét pedig megszüntettük. A képen látható fiatalok nem tagjai a Mi Hazánk Mozgalomnak, bár jelentkezési kérelmüket korábban elküldték a pártnak, azonban azt az országos elnökség visszautasította, így nem vettük fel őket sorainkba. Szabó Ákos egy történelmi tényt közölt csupán, negatív vagy pozitív kommentár nélkül, amelyet a Facebook-cenzúra sem érintett, Szabó Ákos saját maga törölte később a posztot."

- zárta közleményét a képviselő, aki azonban Szabó posztjával kapcsolatban téved. A Szálasi-indulót tartalmazó poszt ma délelőtt még ott volt Szabó Ákos Facebook-oldalán.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink