Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-28 19:28:00

Videó: így égett ki egy városi busz Pécsen

Kigyulladt és kiégett egy városi busz Pécsett. A csuklós buszon 15-en utaztak, amikor a lángok felcsaptak. A sofőr félreállt, leszállította az utasokat és próbálta oltani a tüzet - sikertelenül. A busz teljesen kiégett, de senkinek nem esett baja.

Több felvételt is készítettek a lángoló buszról az arra járók, ami nem csoda, hiszen a pécsi Uránváros egyik legforgalmasabb részén gyulladt ki a busz hátulja. A csuklós busz a megálló előtt néhány méterrel volt kénytelen megállni. A sofőr mindenkit leszállított, a szemtanúk azt mondták, hogy az első pillanatokban nagy volt a riadalom.

Nagy lángokkal égett a pécsi busz

 
Mire a tűzoltók kiértek, már lángokban állt a busz egész hátulja. Ahogy nekiláttak az oltásnak, pillanatok alatt hatalmas füst lepte el a jármű belsejét és a környéket.

„A busz sofőrje megpróbálta eloltani a tüzet kézi poroltó készülék segítségével, sikertelenül. Szerencsére a pécsi hivatásos tűzoltók hamar a helyszínre érkeztek és megfékezték a lángokat. A buszon kb. 15-en utaztak, ők időben elhagyták a járművet, így senki nem sérült meg”- közölte Híradónkkal Fábián Lilla, a Baranya megyei Katasztrófavédelem szóvivője.

A sérült járművet azóta elvitték, azt még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet a busz motorterében.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink