Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-27 08:46:00

Nincs túl jól, de a szilvesztert nem hagyja ki Sas József

Hiába volt teljesen kész a Nekem nyolcvan című új, születésnapi Sas-kabaré, hiába keltek el a jegyek már előre, a bemutató és az idénre tervezett összes előadás elmaradt Sas József rosszulléte miatt.

Nincs túl jól, de a szilvesztert nem hagyja ki Sas József

A kabarékirályt novemberben orvosai figyelmeztették, az életével játszik, ha nem pihen
Már csak a vérnyomásom problémás, jól beállították gyógyszerekkel, de a stresszt, az idegeskedést továbbra sem viseli jól a szervezetem. Igyekszem mindent kiiktatni az életemből, amitől felmenne bennem a pumpa – mesélte a Blikknek Sas.

Ám a rajongóknak a szilveszteri Sas kabaré miatt nem kell aggódniuk, a művész hagyományos műsora nem marad ki az ATV adásából.

„Írtam egy új számot az elejére, s tizenegy régi műsor legjavából összerakom a szilveszteri kabarét, sőt a végére egy meglepetést is tartogatok” – árulta el a művész.

Saját bevallása szerint élete értelme, hogy mosolyt csaljon a közönség arcára az utolsó mohikán, aki még igyekszik életben tartani a klasszikus kabarét. Most mégsem lesz koccintás és tortázás a színpadon, Sas párja, a több mint negyven éve feleségül vett Zsuzsa nem engedi, hogy a komikus túlterhelje magát a munkával.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink