Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-22 19:33:00

Az ajkai fideszesek nem vettek részt a Kétfarkú Kutya Párt rendezvényén

Hiába keresték az ajkai fideszeseket, ők nem vettek részt a Kétfarkú Kutya Párt délelőtti rendezvényén a városban. A viccpárt megmozdulásához több más ellenzéki párt is csatlakozott.

A Kétfarkú Kutyapárt ajkai demonstrációja előtt közvetlenül sem tudták még eldönteni, hogy a rabszolgatörvény mellett, vagy az ellen tüntessenek-e. A szervezők azt mondták, hogy ők egyetértenek a törekvésekkel, ezért is hívták meg a fideszt a rendezvényre, de kiegészítenék azzal, hogy ne négyszáz, hanem négyezer órát lehessen túlórázni ezután 8 napos legyen a munkahét.

Sándor Balázs, passzivista az ATV Híradónak azt mondta: "Megkértük a rendőrséget, hogy hozzon magával könnygázt, amivel fel tudja oszlatni a töeget, hogy ne csak a budapestieknek járjon ez a jó kis móka, ami állítólag függőséget okoz, hanem mi is kapjunk vidékiek."

A párszáz fős tömegben a résztvevőknek kiosztották a fejenként tízezer forintot, amit Soros György fényképével és a hátoldalon Magyarországra érkező bevándorlókkal díszítettek.
A tüntetők azt mondták, hogy elegük van a kormány intézkedéseiből.

Pór Balázs, a Jobbik ajkai elnöke kameránknak azt nyilatkozta: "Félre kell tenni az ellentéteket az ellenzéki pártok között és ezt egy olyan ügynek látom, ahol elvárják az emberek, az ellenzéki emberek, hogy összefogjunk értük és az érdekükben cselekedjünk."

A tiltakozók azt mondták, hogy szerintük a mostani tiltakozáshullám elérheti célját, hogy – ahogy fogalmaztak – a munkásellenes kormány megbukjon. A felszólalók szerint a rabszolgatörvény az utolsó csepp volt a pohárban, amire válaszul januártól a mostaninál is drasztikusabb akciókkal próbálják a céljukat elérni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink