Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-21 15:28:00

Több ezres tüntetések: itt az ATV rendkívüli bejelentése

A csatorna délutáni és esti műsoraiban rendszeresen jelentkezünk a Kétfarkú Kutya Párt Békemenetéről és a közös ellenzéki tüntetésről, valamint Facebook-oldalunkon és az atv.hu-n is részletesen beszámolunk az eseményekről.

A múlt heti és hét elejei tüntetések folytatásaként több demonstrációra is sor kerül ma este, idén utoljára. Este 6 órától a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szervez Békemenet néven egy eseményt, melynek Facebook-oldalán már több mint 3 ezren jelezték a részvételi szándékukat.

A Kossuth térről induló és oda vissza is érkező tüntetés résztvevői utána csatlakoznak a közös ellenzéki szervezésű tüntetéshez, melyet „Szégyelld magad, János” névvel hirdettek meg. A szintén a Kossuth téren kezdődő megmozdulás résztvevői este a tervek szerint a Sándor palotához fognak vonulni. Ezen az eseményen közel 4 ezren jelezték, hogy biztosan részt vesznek rajta.

Az ATV az eseményeket folyamatosan nyomon követi! Délutáni és esti műsorainkban (A nap híre, Egyenes beszéd, Híradó) rendszeres élő bejelentkezéseket láthatnak nézőink a helyszínen tartózkodó riportereinktől, csatornánk Facebook-oldalán pedig élő közvetítést is adunk az eseményről. Az atv.hu-n percről percre követjük a történéseket, majd az este folyamán az ATV-n 21.30-tól Rendkívüli Híradóban foglaljuk össze, mi történt, ahol újabb élő bejelentkezéseket is láthatnak nézőink.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink