Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-21 19:42:00

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Kétfarkú Kutya Párt Békemenetéről: „hajrá”

Hidvéghi Balázs elmondta, mindig nagy élvezettel hallgatja és nézi a kétfarkúak akcióit.

Mindig nagy élvezettel hallgatom és nézem Kutyapárt akcióit, úgyhogy hajrá - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV Egyenes beszédben.

Hidvéghi Balázs a kormányellenes tüntetésekkel kapcsolatban kijelentette: nem hallgattatnak el semmilyen hangot, de szerinte az ellenzéki akciók az MTVA-székházban „olcsó színjátékok” voltak. Mint mondta, szerinte le is buktak azzal a felvétellel, melyen Bangóné Borbély Ildikó elmondja, mennyire hatásos kép lenne, ha tarkóra tett kézzel feküdnének a földön. Hidvéghi szerint az egész akció nyomásgyakorlás volt, ami szerinte nem az öt pontos követelésért zajlott, hanem a hatalomért és amelyhez szerinte asszisztált a Soros-hálózat.

A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy a közmédia hírt adott arról, hogy egy petíciót beadott a hétfői tüntetés másnapján Tordai Bence. Hozzátette: ettől függetlenül az MTVA nem úgy működik, hogy valakik begyalogolnak és mondanak valamit, az pedig adásba kerül. A kérdésre, hogy szerinte volt-e hírértéke az ellenzéki akciónak, Hidvéghi kijelentette: az egész ügynek volt hírértéke és ezért szerepelt is a közmédia hírei között.

Nyilván nem mérhetetlen mértékű minipártok vezetői fogják megmondani, mi hangozzon el- közölte az akcióval kapcsolatban, majd hozzátette, megjegyzésével Tordai Bencére utalt. Azt a Fidesz kommunikációs igazgatója ugyanakkor helyesnek tartotta, hogy a közmédiában a nyomásgyakorlásnak nem adtak helyet.

Hidvéghi Balázs az élő adásban egyébként megköszönte a Gyimesvölgye Férfikórusnak, hogy szánkókat hoztak ma a Parlamenthez, pótolni a tüntetés alatt megrongált díszletet a nemzet karácsonyfájánál.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink