Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-21 05:50:00

Elképesztő ajánlatot kapott Áder János a Kutyapárttól

Ha Áder János meggondolja magát, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt kölcsönadja az időgépét, hogy vissza tudja vonni a túlóratörvényre adott aláírását. Erről Kovács Gergely, a Kutyapárt elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában is.

Elképesztő ajánlatot kapott Áder János a Kutyapárttól

A műsorban elhangzott: a Kutyapárt péntekre békemenetet szervez Budapest belvárosába, amelyet voltaképpen köszönetnyilvánításnak szánnak. Mint a pártelnök elmondta: sok fantasztikus dolgot köszönnek meg a kormánynak, így azt, hogy 2018-ban

-          megszűnt a hajléktalanság

-          eltűnik az egyetem, ahol Soros neveli az aktivistáit.

Ezen felül, mint Kovács Gergely fogalmazott, szeretnék elítélni, hogy az ellenzék megerőszakolja a szánkókat a Kossuth téren és általában is szeretnének kiállni a kormányért.

Ami a megmozdulás finanszírozását illeti, a pártelnök elárulta: terveik szerint a tüntetést CÖF-pénzből finaszírozzák, de mint fogalmazott, ha Soros György többet ad, készek elállni a békemenettől.

Komolyra fordítva a szót, Kovács Gergely elmondta: kint vannak a tüntetéseken, ahol meglepve tapasztalta, hogy az ellenzék észrevette, hogy létezik.

Ami a többi ellenzéki párthoz fűződő viszonyukat illeti, Kovács Gergely elmondta: a tüntetéseket nem az ellenzék szervezi, max a momentum odamegy az elejére egy zászlóval. Mint mondta: a maga részéről nem szokta kétévente kitörölni a memóriáját, így emlékszik az ellenzéki pártok néhány évvel ezelőtti magatartására is, de várja, hova fejlődnek az ellenzéki pártok.

Ami a Kutyapárt népszerűségének növekedését illeti, Kovács Gergely elmondta: lehet, hogy ha pártja támogatottsága eléri az 5 százalékot, le kell hogy mondjon, mert túl nagy felelősség lesz egy ekkora pártot vezetni.

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink