Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-17 16:38:00

Újra balhé van az MTVA-székházban

A bent lévő ellenzéki politikusok a földön fekszenek, a biztonsági őrök lábai előtt, követelve, hadd menjenek fel Varju László után, akiről nem tudnak semmit. Közben Kitesznek az ajtón, visszamegyünk az ablakon címmel újabb tüntetést szervez Hadházy Ákos.

Az ellenzéki politikusok az MTVA székházában fejükön összekulcsolt kézzel, a földön fekszenek, azt követelve, hogy felmehessenek Varju Lászlóhoz, akit korábban állításuk szerint elvittek és nem tudják, mi van vele, de nagyon furcsa hangokat hallottak tőle, a politikusok szerint megverhették.

Miután felálltak a földről a Varju László miatt tiltakozó képviselők, Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus sírva fakadt. Többen próbálták megvígasztalni, miközben kiabálták az ott lévő biztonsági őröknek, hogy nézzék meg, mit tettek.

Később telefonon elérték Varju Lászlót, akit állítása szerint egy szobába vitték, mikor egy szerkesztőségbe szeretett volna bemenni. A lába megsérülhetett, Kunhalmi Ágnes kérdésére válaszolva azt mondta, majd az orvos megmondja, mi baja lehet.

Frissítés: azóta Varju maga is elindított egy adást a Facebookon, ehhez kommentben annyit írt, hogy megverték a biztonsági őrök.

atv.hu

További belföldi híreink